top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

Zorg voor een volledige voorstelling van je bedrijf en nuttige informatie.  Niet louter een aankondiging in verband met de corona-situatie.  Het doel van deze site is immers om de inwoners van Sint Pieters Leeuw het lokale aanbod van bedrijven te leren kennen.  Wil je enkel een corona boodschap plaatsen gebruik dan onze Facebook pagina. 
 

Hoe kan je je aanmelden als handelaar

Ben je handelaar op het grondgebied Sint Pieters Leeuw*. Dan kan je je gratis aanmelden op deze website. Je krijgt toegang om vervolgens je eigen pagina aan te maken.  Dat is heel erg makkelijk. Als je een post kunt plaatsen op Facebook dan kan je dit ook. 

Om je te registreren Klik je op de homepagina op Login (rechts in het menu) 
Je kan aanmelden met Facebook of Google. Daarvoor moet je ingelogd zijn op Facebook of op Google/gmail.

Je kan ook aanmelden met E-mail.  Vul je e-mail adres in en kies een paswoord. Klaar. 

Klik vervolgens nogmaals op profiel en vul bij mijn account je gegevens in.  Hou vervolgens je mailbox in het oog. 

Is dit gratis ? 

Ja. We proberen deze site gratis te houden door toedoen van onze sponsors.   We hebben het makkelijk gemaakt voor ondernemers om zelf aan te melden, zodanig dat de informatie actueel gehouden kan worden. Of geen tussenkomst vereist is, als je iets wilt wijzigen

Deze website is opgericht in volle  corona-crisis, om het accent te leggen op  lokaal winkelen. En om de informatie van onze handelaars in een makkelijk overzicht aan te bieden.  Natuurlijk heb je er belang bij om ook je eigen webpagina actueel te houden en je vermelding bij Google (maps en zoekresultaten ook aan te passen. 

De link vanuit deze website naar jouw eigen website  is bovendien gunstig voor de ranking van je eigen website. Hoe meer sites doorlinken naar je website, des te beter deze klimt in de vemelding. 

(*) Lees onze voorwaarden. Handelaars en bedrijven kunnen zich gratis laten vermelden voor zover ze een winkelpunt of vast afleverpunt hebben in Sint Pieters Leeuw, waar klanten welkom zijn.   Hetzelfde geldt voor vrije beroepen die een praktijk hebben in de gemeente.  Voor dienstenleveranciers en bedrijven telt de maatschappelijke zetel of het hebben van een lokale vestiging (ingeschreven in KBO) in de gemeente als criterium.  

Zelf publiceren

Wanneer de beheerder jou als ondernemer heeft gevalideerd krijg je een uitnodiging die toegang verleent om informatie toe te voegen aan de pagina Handelaars.

Van zodra je dat bericht hebt ontvangen kan je via de log in knop op de site inloggen met je e-mail adres en het paswoord dat je zelf hebt aangemaakt.  Ga naar de pagina handelaars en je ziet een nieuwe link "BlogPost schrijven" waarmee je je eigen pagina kunt aanmaken . En zoveel keer aanpassen als je zelf wilt. 

Nog niet gepubliceerde berichten vind je terug in concepten. Klik daarvoor op het pijltje in het login menu. 

Hulp nodig bij publicatie ? 

Slaag je er niet in om te registreren en de informatie over je onderneming zelf toe te voegen. Of heb je er geen tijd voor. Dan kan je op support rekenen van Contenter. Het lokale marketingadvies bureau die deze site mogelijk maakt. 

Stuur ons een bericht via het formulier op de homepagina, of een e-mail naar vraag@leeuwkooptlokaal.be

bottom of page