Jan Loubers bvba

Bijgewerkt: aug 30

GarageAdres


1600 Sint Pieters Leeuw

Contactgegevens

Gsm : 0475 93 50 71

Email : garage@janloubers.be

Openingsuren

Door de grote drukte zijn wij overdag enkel telefonisch bereikbaar van 08u00 tot 09u00 en van 15u00 tot 16u30 op het nummer 0475/935071.

Nog beter is contact via mail : garage@janloubers.be


Door de huidige veiligheidsmaatregelen zal het enkel mogelijk zijn om uw wagen aan te bieden na het maken van een AFSPRAAK. Gezien wij met gesloten deuren werken mag u dus ook de werkplaats NIET betreden en geen contact hebben met de werknemers. U zal uw voertuig kunnen afzetten en de sleutel in de daartoe bestemde bus deponeren. De gewijzigde openingsuren zijn van maandag tot vrijdag van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Dus voorzie dat u ook tijdig uw voertuig kan ophalen. Maak dus zeker altijd eerst een AFSPRAAK alvorens u naar de garage komt via telefoon 0475/935071 of nog beter via mail : garage@janloubers.be


Beste vrienden gelieve te noteren dat wij voorlopig zelf GEEN voertuigen meer aanbieden op de keuring. Wij zien uw voertuig na voor de schouwing en maken dan graag voor u via de website van AIBV een afspraak zodat u zelf naar de keuring te gaan.


Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters laat vanaf 4 mei de periodieke keuringen van personenauto’s, kampeerwagens en lichte bedrijfsvoertuigen veilig en gespreid opstarten in de keuringscentra. De geldigheid van de keuringsbewijzen werd verlengd tot en met 4 november om de nodige inhaalbeweging vlot te laten verlopen. Eigenaars ontvangen hiervoor een nieuwe uitnodiging om hun voertuig in een voorgestelde periode te laten keuren. Er is dus GEEN HAAST om je voertuig meteen te laten keuren. Wacht op instructies via een nieuwe uitnodiging en hou je aan de veiligheidsmaatregelen. Geen haast - verlenging tot en met 4 november Voertuigen die tussen 13 maart en 3 juni naar de keuring moesten gaan, hebben een verlengde geldigheid tot en met 4 november 2020. Er is dus geen haast om je voertuig meteen te laten keuren. U betaalt geen toeslag en u behoudt uw (eventuele) recht op bonusgeldigheid. Wacht op instructies via je nieuwe uitnodigingskaart Alle betrokken klanten hoeven momenteel niets te doen en zullen met de gekende groene kaart opnieuw door de keuringscentra uitgenodigd worden.


Online

Facebook


Info

Corona info


geen specifieke info

#leeuwkooptlokaal #sintpietersleeuw

logo RRL.jpg
VHVlogo.jpg
SmallLogo.png

©2020 Leeuw koopt lokaal is een privé initiatief om de middenstand in onze gemeente te ondersteunen.
Met dank aan onze sponsors, die het mogelijk maken deze site live te houden