top of page

Info Handelaars

Zorg voor een volledige voorstelling van je bedrijf en nuttige informatie.  Niet louter een aankondiging in verband met de corona-situatie.  Het doel van deze site is immers om de inwoners van Sint Pieters Leeuw het lokale aanbod van bedrijven te leren kennen.  Wil je enkel een corona boodschap plaatsen gebruik dan onze Facebook pagina. 
 

Jouw info laten publiceren

Ben je handelaar op het grondgebied Sint Pieters Leeuw. Dan willen we graag snel jouw informatie op onze website hebben. 

Het enige wat je daarvoor moet doen is ons een e-mail bericht sturen (vraag@leeuwkooptlokaal.be) met je bedrijfsgegevens en een foto.  Wij maken de pagina dan voor je aan.  Makkelijker kan niet, toch ? 

Klik hier voor een template tekst die je in je e-mail bericht kunt kopiëren.  Op die manier hebben we zeker de minimale informatie om jouw eigen pagina aan te vullen.  

Is dit gratis ? 

Wat je zelf doet, doe je beter

Je kan er ook voor kiezen om de informatie over jouw zaak helemaal zelf te beheren.  Met een persoonlijke toegang.  Je kunt de informatie dan aanpassen zo vaak en zoveel je maar wilt.  En eventueel ook een promotie of een specifiek aanbod toevoegen. 

Eenmaal aangemeld is het beheren van je pagina niet moeilijk. Als je een post kunt plaatsen op Facebook dan kan je dit ook. 
Om je te registreren Klik je op de homepagina op Login (rechts in het menu) 


Je kan aanmelden met Facebook of Google. Daarvoor moet je ingelogd zijn op Facebook of op Google/gmail.
Je kan ook aanmelden met E-mail.  Vul je e-mail adres in en kies een paswoord. Klaar. 
Klik vervolgens nogmaals op profiel en vul bij mijn account je gegevens in.  Hou nadien je mailbox in het oog. 

Ja. We proberen deze site gratis te houden door toedoen van onze sponsors.   We hebben het makkelijk gemaakt voor ondernemers om zelf aan te melden.

Deze website is opgericht in volle  corona-crisis, om het accent te leggen op  lokaal winkelen. En om de informatie van onze handelaars in een makkelijk overzicht aan te bieden. 

 

Natuurlijk heb je er belang bij om ook je eigen webpagina actueel te houden en je vermelding bij Google (maps en zoekresultaten ook aan te passen. 

De link vanuit deze website naar jouw eigen website  is bovendien gunstig voor de ranking van je eigen website. Hoe meer sites doorlinken naar je website, des te beter deze klimt in de vemelding. 

Staat jouw bedrijf nog niet op Google Mijn Bedrijf en Google Maps ?  Lees dan zeker dit blogartikel. 

Zelf publiceren

Met je e-mailadres en het paswoord dat je in de stap hierboven hebt aangemaakt, kan je zo vaak inloggen als je wilt.

Van zodra de beheerder jou als ondernemer heeft gevalideerd zie je bij je naam schrijver staan.

Ga naar de pagina handelaars en je ziet een nieuwe link "BlogPost schrijven" waarmee je je eigen pagina kunt aanmaken . En zoveel keer aanpassen als je zelf wilt. 


Nog niet gepubliceerde berichten vind je terug in concepten. Klik daarvoor op het pijltje in het login menu. 

Toch hulp nodig. Stuur ons een berichtje of vul het formulier op de homepagina in. 
 

bottom of page