top of page

Info Handelaars

Zorg voor een volledige voorstelling van je bedrijf en nuttige informatie.  Het doel van deze site is immers om de inwoners van Sint Pieters Leeuw het lokale aanbod van bedrijven te leren kennen.  Bovendien vermelden we onze leden ook op  Facebook pagina en groep. 
 

Jouw info laten publiceren

Ben je handelaar op het grondgebied Sint Pieters Leeuw. Dan willen we graag snel jouw informatie op onze website hebben. 

Het enige wat je daarvoor moet doen is ons een e-mail bericht sturen (vraag@leeuwkooptlokaal.be) met je bedrijfsgegevens en een foto.  Wij maken de pagina dan voor je aan.  Makkelijker kan niet, toch ? 

Klik hier voor een template tekst die je in je e-mail bericht kunt kopiëren.  Op die manier hebben we zeker de minimale informatie om jouw eigen pagina aan te vullen.  

Gratis, ja hoor... geen addertjes

Ja. We proberen deze site gratis te houden door toedoen van onze sponsors.  

Deze website is opgericht om het accent te leggen op  lokaal winkelen. En  een makkelijk overzicht aan te bieden van de handelaars in onze gemeente. 
 

Natuurlijk heb je er belang bij om ook je eigen webpagina actueel te houden en je vermelding bij Google (maps en zoekresultaten ook aan te passen. 

De link vanuit deze website naar jouw eigen website  is bovendien gunstig voor de ranking van je eigen website. Hoe meer sites doorlinken naar je website, des te beter deze klimt in de zoekresultaten van Google en Bing. 

Heb je nog geen Google Bedrijfsprofiel of komt je bedrijf niet voor op  Google Maps ?   Lees dan zeker dit blogartikel. 

Updaten van informatie

Een visueel overzicht

We herinneren eraan dat de website vooral tot doel heeft dat je handelszaak gevonden kan worden door mensen in de gemeente.  Dat geldt zeker voor onze nieuwe inwoners en bezoekers, maar evenzeer voor wie hier al een tijdje woont en vaak niet altijd weet welke bedrijven en handelszaken zich in de buurt bevinden.   


Het is vooral een overzicht, maar dan geen saaie lijst.  Eerder een visuele voorstelling waar zeker ook een foto of en indruk van je handelszaak of bedrijf bij hoort, zodat mensen meteen weten waarvoor ze bij je terecht kunnen. 

 ​We hebben de functionaliteit om zelf je pagina op leeuwkooptlokaal.be te beheren uitgeschakeld, omwille van het feit dat weinig handelaars hier gebruik van maakten en we de tijd die we aan support en logins besteedden, beter kunnen inzetten om de inhoud zelf te voorzien. 

En geef toe, waarom zou je het zelf doen als wij het snel, gratis en voor jou doen. 

Wil je iets aanpassen aan je pagina? Of misschien eens nieuwe foto's toevoegen? Stuur het ons op vraag@leeuwkooptlokaal.be en we lossen dat voor je op.

 

Enkel handelaars die voordien reeds een toegang hadden kunnen die nog wel verder gebruiken of er ook voor kiezen het beheer van hun info aan ons over te laten. 

Promo's en aankondigingen

Snelle berichten of tijdsgebonden berichten publiceren we gratis of onze Facebookgroep die inmiddels meer dan 2200 actieve volgers kent.  

 

Heb je dus een interessante promo of nieuwigheid, dan kan je dat meedelen via Facebook.   Hiervoor moet je je uiteraard eerst lid maken van de groep, en dan kan je er vervolgens zelf actief in deelnemen en berichten posten.

bottom of page