top of page

Atelier Vert D'eau

Bijgewerkt op: 17 nov. 2020

Bloemist

Atelier Vert D'Eau is mijn werkplek als floriste. Ik verwelkom je graag midden in het groen voor workshops bloemschikken voor volwassenen en workshops 'creatief met bloemen' voor kinderen en jongeren. Ik zet er wekelijks een 'boeket van de week' klaar, af te halen vanaf vrijdagmorgen. Ander bloemwerk maak ik enkel op bestelling. Ik werk zoveel mogelijk met seizoensbloemen, lokaal en zo duurzaam mogelijk geteeld, waar mogelijk biologisch. 


Adres

Oudenakenstraat 25 , 1600 Sint Pieters Leeuw

Contactgegevens

Gsm : 0486 95 28 01


Openingsuren

Alleen op afspraak

We zijn met vakantie van 9 tot 26 juli 2020.

Online


Info

Wekelijks een 'boeket van de week', af te halen op vrijdag of zaterdag. Gewoon even een bericht sturen of bellen. Ander bloemwerk op bestelling: boeketten of bloemstukken voor jezelf of om te geven, om een blije gebeurtenis te vieren of als troost. Je kan bij mij ook terecht voor rouwstukken, voor bruidsboeketten en huwelijksbloemen, om je feesten bloemrijk te versieren. 

De data van de workshops vind je op mijn website.  


  • Betaling via payconiq,cash of via overschrijving


Corona info

geen specifieke info

Comments


bottom of page