top of page

VERWARMING Van Cutsem

Bedrijfsnaam

Verwarming Van Cutsem zorgt voor de verwarmingsinstallatie, de sanitaire installatie en voor de ventilatie in uw nieuwe woning, uw verbouwing, uw appartementen en in gebouwen bestemd voor kleine industrie.

Ons familiebedrijf, tweede generatie, stelt zeven eigen mensen te werk en staat onder leiding van Paul, Katrien en Tom Van Cutsem. We werken met alle ventilatie- en verwarmingstechnieken en hebben oog voor milieuvriendelijke oplossingen. Onze monteurs en technici scholen zich regelmatig bij waardoor we beschikken over ervaren personeel. Alle werknemers beschikken dan ook over de nodige attesten en professionele uitrustingen om het perfecte werk te leveren, met de hulp van een gedreven en nauwkeurig administratief team.Adres

Postweg 85

1602 Vlezenbeek

Contactgegevens

Telefoon : 02 569 10 46

Email : info@vancutsem-verwarming.be

Openingsuren

Alle weekdagen, 08:30 tot 17:00 uur. Daarbuiten kan u steeds iets inspreken op ons antwoordapparaat en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

In het weekend en tijdens de vakanties hebben wij een wachtdienst voor klanten met dringende interventies.

Online

Website: https://vancutsem-verwarming.be/

Corona info

Naar aanleiding van de recente maatregelen die de Belgische regering heeft genomen, hebben wij besloten alle niet-dringende interventies uit te stellen.

Om het comfort van onze klanten in deze crisistijd te garanderen, houden wij een service in stand voor dringende aanvragen, zoals reparaties aan uw verwarmingsketel.

Ook onze offertedienst blijft open.

bottom of page